У лікувальні заклади Черкас «вклали» 50 млн грн – Олег Стадник

У лікувальні заклади Черкас «вклали» 50 млн грн – Олег Стадник

Про це під час зустрічі міської влади з жителями Черкас розповів директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Олег Стадник. Інформує прес-служба Черкаської міської ради.
За ці кошти в минулому році, за словами головного медика, вдалося придбати й встановити новий комп’ютерний томограф (близько 12 млн грн) для 3-ої лікарні швидкої медичної допомоги, реанімаційне обладнання та устаткування для операційних (як приклад, s-подібна стійка). У низці поліклінік і лікарняних відділеннях провели ремонтні роботи.
– Ми розпочали ремонт у кардіологічному й неврологічному відділенні 3-ої міської лікарні, – розповів він. – Як відомо, специфіка цієї лікарні – це інсульти, геморагічні та ішемічні, тож умови перебування там надзвичайно важливі. На майже два мільйони замінили ліжок і різного іншого обладнання для цього закладу.
За його словами, в усіх дорослих і дитячих поліклініках міста – розпочали з вестибюлів і приміщень реєстратур.
Майже на шість мільйонів гривень торік вдалося закупити обладнання для міського пологового будинку «Центр матері та дитини». Як приклад, наркозно-дихальні апарати для виходжування дітей із критичною масою та інше необхідне устаткування для неонатологічного відділення.
Поза тим, він розповів, що завдяки впровадженню системи «онлайн-запису до лікаря» Черкаси потрапили в рейтинг одного з десяти інноваційних міст України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x