Черкаський поліцейський врятував будинок (ВІДЕО)

Черкаський поліцейський врятував будинок (ВІДЕО)

Перебуваючи на території обслуговування своєї поліцейської дільниці правоохоронець побачив будинок, з-під даху якого йшов дим. Поліцейський викликав рятувальників та обстежив будинок на наявність людей. Завдяки своєчасному реагуванню майно людей вдалося врятувати. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУНП в Черкаській області.

Подія трапилася в селі Костянтинівка, Смілянського району. Це поліцейські дільниці, яку обслуговує лейтенант поліції Євген Жмурко, який лише рік тому закінчив навчання у вищому навчальному закладі системи МВС та працює дільничним офіцером поліції. Перебуваючи на території села Костянтинівка поліцейський побачив, що з-під даху одного з будинків йде дим. Поліцейський знав, що в будинку проживає родина з дворічною дитиною, тому негайно вирушив до місця події.

Дільничний викликавши рятувальників та обстежив будинок. На щастя ні господарів, ні дитини в будинку не виявилось, а караул пожежно-рятувальної частини, який прибув за лічені хвилини швидко ліквідував загорання. Від пожежі ніхто з людей не постраждав. Як з’ясувалося, пожежа зайнялася на горищі будинку через несправну проводку. Завдяки швидкому реагуванню майно громадян вдалося врятувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x