Із травня зросте вартість проїзду у маршрутках у Каневі

Із травня зросте вартість проїзду у маршрутках у Каневі

Вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування становитиме 5 гривень із 2 травня. Відповідне рішення було ухвалено в ході чергового засідання виконавчого комітету у середу, яке відбулося 18 квітня. Про це «Нова Доба» дізналася із Канівської міської ради.

Зважитись на цей непопулярний крок члени виконкому були змушені, вивчивши всі документи, ознайомившись із результатами моніторингу, проведеного в лютому та розрахунком автоперевізника ТОВ «М+М», що економічно обґрунтовує підвищення тарифу в зв’язку зі збільшенням витрат на паливо, вартість якого в 2018 році зросла більше ніж на 10%, порівнюючи з 2017.

Нагадаємо директор ТОВ «М+М» звернувся до Канівської міської ради щодо приведення у відповідність регульованого тарифу на міських автобусних маршрутах ще в січні цього року. З 12 по 18 лютого проводився моніторинг з метою вивчення кількості пасажирів пільгових категорій. В.о. керуючого справами В.Святелик поінформував, що таким чином відалося встановити, що пільговики складають 29% від загальної кількості пасажирів. Це 55 688 пасажирів за тиждень. Відтак, було прийнято рішення підвищити вартість проїзду в громадському транспорті до 5 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x