Черкаське «Янголятко» Денис таки зможе чути

Черкаське «Янголятко» Денис таки зможе чути

Завдяки допоможі небайдужих людей для Дениса Салія таки вдалося зібрати потрібну суму в розмірі 20 тисяч євро. Завдяки цим коштам дитині повернуть слух. 6 тисяч із 20 батькам хлопчика передала мама Діанки Батий – дівчинки, на лікування якої черкащани також збирали кошти. Але не встигли… Про це сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук повідомила хрещена Дениса Юлія Фомічова.

«Дєня. Денис Салій. Мій похресник, – пише Юлія. – Він став справжнім Янголятком для тисяч людей, які зробили свій посильний внесок у те, аби він почув цей світ. І ми це зробили!

Майже рік тому ми дізналися, що Дениско не чує. Півроку тому почали збирати кошти на кохлеарну імплантацію. Соцмережі, місцеві ЗМІ, знайомі і незнайомі – закликали пожертвувати посильну суму, щоб вартість операції стала реальністю для зовсім небагатої смілянської родини. Ми вірили в свою мету, в свою мрію. Я дякую всім за за підтримку, за поради, за посильну допомогу. Ми пробували справді все. що нам підказували. Хапались за будь-яку соломинку. Найвищі шанси, аби Денис почув – прооперувати його до двох з половиною років. І завдяки кожній вашій гривні, пораді, репосту, лайку і підказці ми зможемо це зробити.

Учора був щасливий день. Завдяки допомозі небайдужих з України і не тільки нам вдалося зібрати 14 тисяч євро із 20-ти потрібних. Решту суми – 6 тисяч євро нам передали батьки Діанки Батій. Це кошти, які так само небайдужі зібрали на порятунок їхньої доні, їхнього Янголятка. Її так і не вдалося врятувати((( Ще кілька днів тому я оплакувала цю втрату, а вже вчора \”дівчинка з вушками\” допомогла, щоб вушка запрацювали у Дениса… Янгол небесний допоміг Янголятку земному.

З дня, коли Оля Батий – мама Діанки – сказала про свій намір допомогти закрити збір, я плачу. Від щастя. Від того, що ще раз закріпила віру в людей і в добро. І в милосердя. Ще раз дякую всім. Все буде добре!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x