У Лисянці посадили 9,3 тисячі дубів

У Лисянці посадили  9,3 тисячі дубів

Садіння лісових культур було проведено в кварталі 26, виділі 4 Лисянського лісництва на загальній площі 2,6 га. Загалом учасники акції висадили 9,3 тисячі сіянців дуба звичайного. Повідомляє прес-служба ЧОДА.
Щорічно Лисянський лісгосп долучається до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Цьогоріч, під керівництвом лісівників, молоденькі дубочки висадили представники Лисянської райдержадміністрації, на чолі з головою Володимиром Павличуком, та учні шкільного лісництва Лисянської ЗОШ №2 «Лісова хвиля».

У Лисянці посадили  9,3 тисячі дубів

Учасників акції зустріли директор ДП «Лисянське лісове господарство» В’ячеслав Шако та працівники підприємства. Головний лісничий Віталій Марусіч провів інструктаж та пояснив правила садіння дубових сіянців за допомогою меча Колесова.
Варто зазначити, що на базі ДП «Лисянське лісове господарство» вже кілька років поспіль активно діє шкільне лісництво, вихованці якого мають ряд здобутків та достойних результатів своєї роботи. Школярі активно долучаються до всіх заходів, що проводяться у лісгоспі, допомагають лісівникам у їхній повсякденній роботі: озеленення, висаджування лісу, допомога лісовим мешканцям, збір лісового насіння та ряд інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x