У Каневі відбувся спортивний захід «Олімпійське Лелеченя»

Днями в місті Канів, що на Черкащині, відбувся міський етап обласного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». До змагань долучилися учні гімназії ім. Івана Франко, загальноосвітніх шкіл №3, №4 та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту віділення Національного олімпійського комітету в Черкаській області.

Команди змагалися у презентації, що складалася з назви, емблеми, девізу, а також у спортивних естафетах та спортивних іграх. Учні брали участь в активностях із задоволенням, позитивними емоціями та в напруженій боротьбі демонстрували відмінну підготовку і злагодженість командної роботи.
В результаті перше місце міського етапу «Олімпійського лелеченяти» виборола команда Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3, яка своєю перемогою здобула право на участь в обласних фінальних змаганнях.

На відкритті змагань учасників привітали відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста, методист відділу освіти Канівської міської ради Лариса Гнєд, директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов Валентина Мартинович.

Від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області всім вчителям фізичної культури, що підготували команди до змагань, вручили спеціалізовану літературу та спортивний інвентар, який сприятиме в подальшій організації занять фізичної культури.
Головною метою заходу «Олімпійське лелеченя» є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичною культурою та спортом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x