У Черкаській міськраді вирішують долю габаритного сміття

У Черкаській міськраді вирішують долю габаритного сміття

У Черкасах назріла проблема із вивезенням великогабаритного сміття, яку потрібно вирішувати. Про це на сесії міської ради заявив депутат із фракції ВО «Черкащани» Іван Сухарьков. Він повідомив, що до нього звернулися голови ОСББ мікрорайону «Дніпровський» із проханням знайти вирішення цієї ситуації. Інформує прес-служба Черкаської міської ради.

Тож Іван Сухарьков підготував депутатське звернення до міського голови Анатолія Бондаренка, щоб він дав доручення департаменту ЖКК призначити комісію із підготовки та визначення розташування складування сміття, яке знаходиться поза контейнерами. Також у зверненні пропонується визначити межі контейнерних та великогабаритних майданчиків, визнати виконавцем послуги із вивезення великогабаритного сміття «Черкаську службу чистоти». Крім цього, депутат пропонує провести оцінку вартості земельної ділянки для складування таких відходів для передачі в користування «Черкаській службі чистоти».

– Те, що відбувається в місті з вивозом великогабаритного сміття, можна назвати жахом. Протягом року це питання не можуть вирішити, а жителі міста потерпають від забитих сміттям дворів будинків. Сподіваюся, що найближчим часом питання буде вирішене і двори наших будинків будуть чистими, – зазначив Сухарьков.

Міські обранці підтримали звернення Івана Сухарькова. Тепер відповідні рішення мають бути підготовлені і винесені на розгляд виконавчого комітету.

У Черкаській міськраді вирішують долю габаритного сміття

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x