Злочинець вкрав у жінки авто й прикраси

Злочинець вкрав у жінки авто й прикраси

Зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем, викрав гроші та золоті вироби, затримано оперативниками в Київській області. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує позбавленням волі до 5 років. До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернулась 53-річна місцева жителька та повідомила, що з подвір’я її домоволодіння викрадено автомобіль. Повідомили в черкаській міліції.

У розмові з потерпілою правоохоронці дізналися, що жінка напередодні відпочивала в одному з розважальних закладів. Коли збиралася йти додому, біля входу в заклад побачила молодого чоловіка, з синцями на обличчі. Жінці стало його шкода й вона запропонувала свою допомогу. Привела його додому, надала першу медичну допомогу та запропонувала залишитись. Чоловік погодився. Прокинувшись зранку господиня помітила, що гість кудись зник, а разом із ним зникли її автомобіль, гроші та коштовності. Зрозумівши, що її обікрали, жінка відразу звернулася до міліції.

Оглядаючи будинок правоохоронці знайшли банківську картку та військовий квиток, які як виявилося, забув зловмисник. Правоохоронці швидко встановили власника картки та квитка. Ним виявився брат підозрюваного. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік пояснив, що вже тривалий час не бачив свого 44-річного брата, а знайдені речі він у нього викрав під час останньої зустрічі. Встановивши особу зловмисника, оперативники розпочали його пошуки. Перевіряючи можливі місця перебування крадія, правоохоронці затримали останнього на території Київської області. Як з’ясувалося, зловмисник переховувався у своїх знайомих. Також працівники міліції вилучили викрадений автомобіль, золоті прикраси та частину коштів.

Наразі відносно затриманого слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) та частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x