Визначили «Олімпійське лелеченя» у Смілі

Визначили «Олімпійське лелеченя» у Смілі

19 квітня у спортивній залі школи №11 активну молодь міста зібрав ІІ міський етап Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя». У цьогорічних змаганнях поборотися за перемогу прибули команди із 9 навчальних закладів міста, загалом більше 100 учасників. Інформує газета Сміла.

Розпочався захід із розминки, яку провела майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, викладач ДЮСШ «Олімп» Катерина Чернявська. Ліричного настрою додали виступи талановитої молоді міста. Із вітаннями та побажаннями чесної боротьби та заслужених перемог звернулися організатори – начальник відділу молоді та спорту Наталія Маслюк, відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста та спеціаліст відділення Олександр Гнатенко. Разом з вітаннями навчальні заклади міста отримали подарунки від відділення НОК України в Черкаській області – м’ячі та інформаційні матеріали про розвиток олімпійського руху в Україні.
Програма змагань складалася із двох етапів: презентації команди та спортивних естафет. За результатами змагань у категорії «Малокомплектні школи» першість здобула команда школи №2, друге місце у команди школи №13, третє – у команди школи №6. У категорії «Повнокомплектні школи» першість здобула команда гімназії, друге місце посіла команда школи №10, третє – команда школи №1. Переможців нагородили грамотами управління освіти, молоді та спорту та подарунками, окрім того завдяки приватному підприємцю, заохочувальні дарунки отримали усі команди-учасниці. Обласний етап змагань відбудеться 19 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x