Татуся Бо, Дубчак і Манженко: блогери-благодійники у Черкасах

Татуся Бо, Дубчак і Манженко: блогери-благодійники у Черкасах

Група відомих українських блогерів #ЯкЗдрасті у межах Черкаського книжквого фестивалю завітала у прес-центр «Нової Доби», аби розповісти про свої добрі справи для України, а також презентувати збірку своїх оповідань, з якою вони сьогодні виступатимуть на фестивалі.

«Хто ми? Ми – група блогерів. Що ми робимо: Пишемо всяку єрунду, але людям подобається і вони іноді хочуть почути і побачити авторське виконання» – написано на звороті нового видання, і це насправді лише жартівливий опис великої благодійної мети, заради якої відбуваються і виступи перед глядачами і, власне, видали книгу. Це – благодійність.

– На жаль, багато людей починають забувати, що в нашій країні триває війна, а нашій армії потрібно допомагати, – говорить блогерка і заодно головна редакторка видання «#ЯкЗдрасті» Ольга Дубчак. – Тому ми розпочали із виступів, кошти з яких віддавали волонтерам, яких знаємо особисто, а гроші, зібрані під час туру іншими містами, залишали для волонтерів тих міст. Часто так бувало, що ми знайоми на своїх зустрічах людей із волонтерами їхнього ж міста.

У редакцію блогери прибули не повним складом, на що віджартовуються, що їх можна назвати скорочено за полтавським діалектом (бо ж Татуся Бо сама з Полтавщини) – #ЯкЗдра… У Черкасах #ЯкЗдрасті уже не вперше. Два роки тому вони вже мали виступ у нашому місті.

– Минулий приїзд від нинішнього відрізняється тим, що зараз ви маєте свій фестиваль, а тоді, два роки тому, ми разом із черкащанми влаштували свій фестиваль! – зауважила блогерка Татуся Бо.

Антологію готували до друку протягом місяця. Видали книжку у видавництві «ТаТиШо!», яке заснував блогер Руслан Горовий, твори якого також увійшли в антологію. Також до збірки входять короткі оповідання і вірші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x