Видавництво «АССА» підготувало для черкащан квест

Видавництво «АССА» підготувало для черкащан квест

Із дитячими виданнями, «Котами-вояками» та квестом приїхало на фестиваль видавництво «АССА». Про це вони розповіли сьогодні під час інформаційного марафону «Нової Доби» в рамках Книжкового фестивалю «Маестро» 2018

– «Коти-вояки» – це оригінальна історія, а не переробка сюжету, це оригінальне фентезі. І головними героями є Коти, а це не може не приваблювати дітей, – зазначила перекладач Катерина Дудка.

Представники видавництва «АССА» анонсували вихід уже другої серії «Котів-вояків», які з’являться наприкінці травня. Також планується видання серії фентезі. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби»

Також видавництво «АССА» на книжковому фестивалі організували квест, який ініціювали саме читачі.

– Завдання квесту будуть в основному за книгою «Коти-вояки». А також для читачів буде можливість пофантазувати, що ж буде далі у книжках про Котів, – розповіла Тетяна Левченко, представник видавництва. Видавництво «АССА» торік теж були на фестивалі.

Дуже гостинно їх приймали й організатори, і читачі. Тож цього року видавництво привезло багато цікавинок. І сподіваються залучити ще більше читачів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x