Чудове Чудовисько для Сашка Дерманського у школі №27

Чудове Чудовисько для Сашка Дерманського у школі №27

У рамках Черкаського книжкового фестивалю «Маестро», у гості до учнів початкових класів Черкаської спеціалізованої школи №27 завітав сучасний український письменник Сашко Дерманський. Це стало справжнім святом для дітей. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
В очікуванні улюбленого автора намалювали ілюстрації до його творів, учні 2–А класу продекламували вірші Дерманського, а 3–А клас інсценізував уривок одного із творів.

Чудове Чудовисько для Сашка Дерманського у школі №27

Загалом діти були настільки вражені побачити автора улюблених оповідань, що навперебій задавали питання. Учні з радістю спілкувалися з Сашком, дізналися про нові твори автора, що були нещодавно видані. Найбільше дітей цікавили біографічні дані, також питали що надихає автора до написання, та чи буде продовження історій, що так полюбилися школярам.
Несподіванкою для письменника став, виготовлений учнями герой твору «Чудове Чудовисько», якого діти подарували йому на згадку, як талісман.
«Мені дуже сподобався Сашко Дерманський» – поділився враженнями учень 3-А класу Любомир Калюжний. – «Ніколи не думав, що письменник може бути лисим, носити наплічник і великі навушники! Він такий крутий!»
«Сподіваюся, організаторам заходу вдалося досягнути поставленої мети, привити любов малечі до читання,» – каже учителька початкової школи Марина Лисохмара.

Чудове Чудовисько для Сашка Дерманського у школі №27

Фотосесія, яка відбулася у кінці зустрічі і підписані автором книги дуже порадували дітей. Також учні мали нагоду придбати книжки з автографом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x