На Смілянщині ремонтують дороги

На Смілянщині ремонтують дороги

На автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі Черкаської області відновлено роботи на ділянці км 216+00 – км 229+780 з поточного середнього ремонту. Про це «Нова Доба» дізналася в Службі автомобільних доріг області.

Ремонт цієї ділянки автодороги було розпочато у 2017 році у межах передбаченого урядом фінансування. У 2018 продовжується відновлення автодоріг області за маршрутним принципом. Роботи із поточного середнього ремонту на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області розпочала підрядна організація ТОВ «ПБС». Торік тут було влаштовано понад 6 км нового асфальтобетонного покриття.

В рамках поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги буде проведено влаштування основи дорожнього одягу, стабілізація основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Також проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування з’їздів з дороги та зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Окрім того, на цій ділянці дороги проводитимуться роботи із ліквідації пучин на проїжджій частині із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. Пучини буде ліквідовано на 700 метрах автодороги Н-01 Київ-Знам’янка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x