Лірика і рок: у Черкасах відбувся концерт гурту «Без обмежень»

Лірика і рок: у Черкасах відбувся концерт гурту «Без обмежень»

Учора Черкаси зустрічали відомий український гурт «Без Обмежень». Вони презентували містянам свій новий альбом «Буду з тобою». Концерт відбувався у Черкаській обласний філармонії, куди зібралися всі активні поціновувачі творчості гурту.

– Привіт, Черкаси! Як ся маєте? Всьо добре? У нас зі сцени непогано! – розпочав концерт соліст гурту Сергій Танчинець. – Ми розпочинаємо тур всією Україною з презентацією нового альбому, який називається «Буду з тобою». І ми дуже раді, що все починається саме з Нью-Йорка, тобто із вас, прекрасне місто Черкаси!

До нового альбому «Буду з тобою» входить 7 авторських композицій та пісня «Кохана», яку музиканти вирішили презентувати аж у вересні на вечорі пам’яті Миколи Мозгового.

– Це навіть не кавер цієї пісні, а наше бачення. Нам зателефонувала донька Олена Мозгова і запропонувала нам взяти участь у дні пам’яті Миколи Мозгового, який відбудеться 1 вересня. Ми довгий час обирали трек, який ми заспіваємо, але мені одразу припала до душі пісня «Кохана». Мені навіть майнула така думка «Шкода, що не я написав цю пісню», – говорить Сергій Танчинець.

Зі сцени музиканти заспівали нові пісні з альбому, а також давно відомі й улюблені усіма хіти. Водночас, у межах презентації нової платівки заспівали пісню «Моя країна», яка була написана ще 2006 року. Це пісня, якій музиканти дали другий шанс, дописавши другий приспів, зробивше нове аранжування та нове осмислення.

– Я найбільше люблю ту пісню, над якою працював востаннє, – зізнався зі сцени фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець. Так він проаноснував пісню «До небес», яка народилася саме тоді, коли склад альбому вже нібито був укоплектований.

Водночас на заході музиканти презентували пісню «Воля», яка стала саундтреком до фільму «Позивний Бандерас», що вийде на екрани вже цієї осені. Цю пісню присвятили всім воїнам, що нині перебувають у зоні проведення АТО, а також тим, хто полишив там своє життя, заради майбутнього України.

У цілому концерт відбувався у затишній родинній атмосфері, зі сцени лунали не лише пісні, а й жарти і відкровення від соліста гурту. Виступ «На біс» потішив усіх дітей залу, які мали змогу потанцювати й заспівати разом із музикантами на сцені.

Анна Сакун

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x