Викладачі ЧНУ допомагали любителям літератури пізнати себе

Викладачі ЧНУ допомагали любителям літератури пізнати себе

Психологи кафедри педагогіки і психології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького в рамках Черкаського книжкового фестивалю прочитали інтерактивну лекцію на тему: «Як дізнатися про характер людини залежно від того, яку літературу вона читає». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі закладу.

Завідувач кафедри Інна Лук’янець, доценти Інна Герасімова, Сабіна Раджабова говорили про літературні жанри й індивідуально-психологічні особливості особистості, про життєві сценарії і дитячі травми, а потім попрацювали з метафоричними картами дитячих переживань.

На захід прийшли чимало людей, які цікавляться психологічними знаннями. Аудиторія складалася з людей різних вікових категорій, тому робота була активною, насиченою і пізнавальною. Було багато запитань, люди ділилися власними переживаннями, роздумами і спробами самоаналізу з допомогою професійних психологів. Лекція закінчилася, а викладачі ще допрацьовували в індивідуальному спілкуванні. Приємно було відзначити і рівень довіри людей до викладачів кафедри і велике бажання людей пізнавати себе і працювати над собою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x