Чорнобаївці відзначили 100-річчя заснування організації

Чорнобаївці відзначили 100-річчя заснування організації

20 квітня у приміщенні Чорнобаївської центральної районної лікарні відбулися урочистості з нагоди 100-річчя заснування Товариства Червоного Хреста в Україні. Ця громадська організація, яка з перших днів свого існування взяла на себе благородну місію турботи про здоров’я людей та їх благополуччя, в Чорнобаївському районі діє вже понад 50 років як патронажна служба.

Тож, слова щирої вдячності лунали на адресу працівників і волонтерів районної організації Товариства Червоного Хреста, що працює на Чорнобаївщині, – Алли Шпілінової, Тетяни Панасенко, Любов Кучер, Раїси Буханцової, Катерини Карабан, Тетяни Осьмачки, Раїси Алієвої, Ольги Вергун, Ніни Собко, Віри Корецької, Наталії Крамар, Галини Матюші, Катерини Симоненко, Тофіга Алієва.

З нагоди свята червонохрестівців привітали перший заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик, керівник секретаріату Чорнобаївської районної ради Лариса Дражніков, голова районної ради ветеранів Віталій Момот, в.о. головного лікаря Чорнобаївської ЦРЛ Сергій Чуба.

До ювілею почесні грамоти РДА та грошову винагороду від депутата обласної ради Сергія Лихошерста отримали медична сестра Любов Кучер (Веселий Хутір) і заступник начальника УППСЗН, член президії РОТЧХ Наталія Крупенко. А голову РОТЧХ Людмилу Ковальову відзначено подякою Чорнобаївської районної ради та грамотою районної ради ветеранів.

В свою чергу, Людмила Ковальова подякувала всім присутнім за підтримку в усіх починаннях, а сестрам милосердя – за їх віддану працю. Також Людмила Сергіївна вручила ювілейні монети «100 років утворення Товариства Червоного Хреста України» медичним сестрам Аллі Шпіліновій (Привітне), Тетяні Панасенко (Красенівка), Раїсі Буханцовій (Богодухівка) та фахівцю із соціальної роботи Катерині Карабан.

Прекрасним доповненням урочистостей стали щирі слова ведучої – режисера масових заходів РБК Оксани Удовенко та пісенні поздоровлення від аматорів Тараса Лупія та Андрія Строгуша, Каті Гурин, Юрія Онищенка, Світлани Депутат і Любов Романенко.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x