Представники ЧДТУ взяли участь у презентації збірки «Пам’ять серця»

Представники ЧДТУ взяли участь у презентації збірки «Пам’ять серця»

Представники Черкаського державного технологічного університету взяли участь у презентації збірки інформаційних та фотоматеріалів «Пам’ять серця», присвяченої черкасцям, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі установи.

В унікальному виданні зібрані спогади рідних та близьких 26 військових. Серед історій сучасних героїв увіковічена на сторінках і доля випускника будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету, бійця батальйону «Азов» Сергія Амброса. Сергій загинув 18 лютого 2015 року під час мінометного обстрілу у місті Широкіно, посмертно нагороджений за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» III ступеня та відзнакою «Народний Герой України».

Збірка «Пам’ять серця» складається із двох частин, адже упорядники видання прагнули відтворити, зберегти і передати для сучасників та прийдешніх поколінь глибоку особистість кожного з героїв. Зокрема, у другій частині волонтери, діти черкаських шкіл та вчителі щиро та емоційно розкривають своє бачення життєвого шляху мужніх захисників нашої держави.
Під час презентації родичі загиблих бійців урочисто отримали примірники книг та Листи-подяки. Автори художніх творів теж були відзначені Подяками.

Примірники збірки інформаційних та фотоматеріалів «Пам’ять серця» незабаром надійдуть у бібліотеки та навчальні заклади Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x