Олімпіада з праці серед черкаських інтернатів

Олімпіада з праці серед черкаських інтернатів

З метою збереження і розвитку творчого потенціалу нації, формування в суспільстві сприятливих умов для становлення особистості та підтримки обдарованих дітей з особливими освітніми потребами на базі комунального закладу «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради» провели обласну олімпіаду з трудового навчання серед вихованців спеціальних інтернатних закладів. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулася директор Корсунь-Шевченківського НРЦ «Надія» Тетяна Хронік.

Святковий настрій в учасників та гостей олімпіади створювали своїми яскравими виступами господарі – учні школи.

В олімпіаді взяли участь 34 учні 8-9 класів з 8 спеціальних шкіл-інтернатів та двох навчально-реабілітаційних центрів області. Учні змагалися за такими напрямами: швейна, столярна, слюсарна, взуттєва, сільськогосподарська, будівельна справи, квітникарство.b2ap3_medium_423b2ap3_medium_20180423-115853

Для учасників олімпіади та гостей закладу вихователі Корсунь-Шевченківського НРЦ «Надія» підготували творчі майстер-класи з виготовлення іграшок.

На завершення заходу спеціаліст відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки облдержадміністрації Віта Поліщук підбила підсумки олімпіади та нагородила її переможців дипломами управління освіти і науки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x