Батьки «Янголятка» Дениса зі Сміли вдячні за допомогу

Батьки «Янголятка» Дениса зі Сміли вдячні за допомогу

Збір коштів на операцію дворічному Денису Салію завершено. Денис Салій – дворічний смілянин, у якого було виявлено глухоту четвертого ступеня. Щоб хлопчик почув світ, батьки спільно з волонтерами та небайдужими людьми розпочали благодійний збір коштів на кохлеарну імплантацію, вартість якої складає близько 20 тисяч євро. 14 тисяч євро зібрали небайдужі до горя родини люди. Решту суми – 6 тисяч євро передали батьки Діанки Батій із коштів, які були зібрані так само для їхньої доньки.

Необхідну суму за допомогою підтримки ЗМІ та соцмереж було зібрано за півроку.

– Ми дякуємо всім: хто підтримував нас у соцмережах, журналістам, які публікували наші новини, волонтерам, які організовували благодійні акції. Ми дякуємо і за поради, і за репости, і за добрі слова, і за кожну гривню, перераховану на рахунок. Півроку зборів принесли нам 14 тисяч євро від небайдужих людей із України і не тільки. Решту суми – 6 тисяч євро нам передали батьки Діанки Батій – дівчинки, яка півтора року мужньо боролося з нейробластомою. Її не вдалося врятувати((( Кошти, які небайдужі зібрали на її порятунок. тепер дадуть можливість чути Денисові… Янголятко небесне допоможе Янголяткові земному. \”Дівчинка з вушками\” допоможе запрацювати вушкам Дениса… Дякуємо!
Нас переповнюють емоції. Сльози скорботи за Діанкою і сльози радості від того, що тепер можна готуватися до операції і встигнути зробити її до 2,5 років, щоб Денис зміг чути і говорити. Дякуємо всім! Хай береже вас усіх Господь!» – йдеться на сторінці Дениса у мережі Фейсбук

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x