Під час сварки черкащанин схопився за ніж

Під час сварки черкащанин схопився за ніж

В одному із сіл Катеринопільського району під час сварки підозрюваний завдав ножового поранення в живіт потерпілому. Його доставлено до лікарні. Слідчі кваліфікують дії зловмисника за статтею 128 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» дізналасяпро це стало від прес-служби ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив, що на сусідньому подвір\’ї посварились родичі, один із яких отримав ножове поранення. На місце події прибули слідчо-оперативна група та швидка медична допомога. 62-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням доставили до лікарні. Правоохоронці на місці події поспілкувались із свідками події та з’ясували, що між двома чоловіками виникла сварка під час якої потерпілий і отримав ножове поранення. При спілкуванні з правоохоронцями, зловмисник не став заперечувати своєї провини та у всьому зізнався.

На даний час слідчим відділенням Катеринопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x