Черкащанин, який вдарив копа, вимагає покарати поліцейського

Черкащанин, який вдарив копа, вимагає покарати поліцейського

Ситуація трапилась у березні місяці. Тоді водій не заперечував, що був за кермом напідпитку. Зараз вирішив позиватись на нібито неправомірні дії, вчинені лейтенантом поліції, та каже, що його побили патрульні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Коли машину зупинили, чоловіка попросили вийти і пройти тест на вміст алкоголю в крові за допомогою приладу «Драгер». Згодом черкащанина відвезли в наркодиспансер та третю міську лікарню, бо той на момент зупинки авто був весь у крові та мав травми на обличчі, хоч і казав, що лише подряпався.
Опісля чоловіка доставили до міськвідділу поліції для складання адміністративних матеріалів за статтями 173, 130 та 185 через керування авто у нетверезому стані, дрібне хуліганство і непокору поліції.

Натомість, вже у відділку останній поводився зухвало і вдарив кайданками в обличчя патрульному. Інспектор з травмами середньої тяжкості був госпіталізований до лікарні.

Зрештою затриманий, заручившись впливовими зв`язками, поскаржився до прокуратури та Служби безпеки України, які мають дати відповідну оцінку діям поліціянта та порушника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x