У ЧДТУ провели квітковий майстер-клас

У ЧДТУ провели квітковий майстер-клас

У Черкаському державному технологічному університеті викладачі кафедри дизайну Тетяна Куліш і Олена Галицька вкотре об’єднали навколо себе та художнього мистецтва представниць Жіночого Руху ЧДТУ. Цього разу на полотнах у техніці акварелі оживали ніжні чарівні магнолії, які минулого тижня розквітли в зимовому саду університету. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі закладу.

На початку зустрічі Тетяна Анатолівна розповіла історію появи неймовірних квіток в Україні та цікаві факти про магнолії, ближче знайомлячи всіх учасниць із цими казковими творіннями природи.

Під час майстер-класу надзвичайно талановиті художниці Тетяна Куліш і Олена Галицька ділилися професійними секретами, допомагали порадами та підтримували добрими словами.

Учасниці мистецького заходу створювали дивовижні картини, передаючи через призму свого бачення настрій і емоції, які викликали у кожного біло-рожеві квіти магнолій. А мелодика французьких пісень, які фоново звучали під час зустрічі, створювала особливу, навіть, дещо романтичну атмосферу, сприяючи піднесеному настрою, натхненню та нестримному польоту творчості і уяви.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x