Рятувальники провели навчання на території Черкаської ТЕЦ

Рятувальники провели навчання на території Черкаської ТЕЦ

25 квітня у відповідності до плану семінарських занять, із керівним складом пожежно-рятувальних підрозділів області були проведені тактико-спеціальні навчання. У якості об‘єкта було обрано одне із складних промислових підприємств міста, – ВП «Черкаська ТЕЦ» ПАТ «Черкаське хімволокно». Інформують в УДСНС України в Черкаській області.

Заняття розпочалися оглядом індивідуального спорядження та бойового одягу. Згодом, керівний склад ознайомився із особливістю пожежної та техногенної безпеки підприємства, наявними системами водопостачання та пожежогасіння. Після розподілу офіцерів серед спеціально створених для навчань тренувальних підрозділів було введено в дію тактичний задум, який відтворював реальну ситуацію із пошкодженням комунікацій та займанням вугільного пилу на конструкціях котла.

Рятувальники провели навчання на території Черкаської ТЕЦ

Під час навчань співробітники ДСНС відпрацювали взаємодію пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону ДСНС України з адміністрацією, план пожежогасіння об’єкту, особливості створення та роботи штабу з ліквідації пожежі. Учасники тренувань вдосконалили навички з ведення оперативних дій, способів та методів гасіння пожеж, проведення розрахунку сил та засобів потрібних на ліквідацію такої пожежі.

Підбиваючи підсумки, керівник занять заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Олександр Горобець наголосив на важливості постійного підвищення професіоналізму, вдосконалення тактико-спеціальних навичок, знань із використання інженерного обладнання, індивідуального спорядження та спеціальної техніки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x