Як позбавитися розтяжок на шкірі

Причини розтяжок на шкірі різноманітні: від істотних коливань у вазі і до серйозних гормональних змін в організмі. Усунути розтяжки можна, але тільки у тому випадку, якщо почати лікування ще на ранніх стадіях їхньої появи.

Якщо розтяжки глибокі і темні – допоможуть косметологічні процедури (хімічний або механічний пілінг, лазерне шліфування або озонотерапія).

Прибрати розтяжки можна за допомогою масажу. Один із найбільш дієвих способів від позбавлення розтяжок на шкірі – масаж. Якщо розтяжки на животі або на стегнах, тоді слід робити масаж круговими рухами, за годинниковою стрілкою. Розтяжки на талії масажувати слід плавними рухами, у напрямку знизу вгору. Під час процедури необхідно використовувати спеціальні олії (оливкову, мигдальну, кокосову) або масажний крем. Також підійде крем від розтяжок. Повторюйте цю процедуру 2 – 3 рази на тиждень.

За допомогою кави. Щоб позбутися розтяжок також спробуйте спробуйте скраб із кавової гущі. Додайте дрібку солі та пару крапель оливкової або олії абрикосових кісточок. Ретельно перемішайте і нанесіть масажними рухами на проблемні місця. Головне, втирайте засіб легкими, плавними масажними рухами.

За допомогою регулярних тренувань. Максимально вирішити проблему розтяжок на шкірі допомагає спорт. Зверніть увагу на аеробіку, стрейчинг, пілатес, вони добре підтягують фігуру, і роблять розтяжки менш помітними.

За допомогою мумійо. Один із найбільш ефективних народних засобів проти розтяжок – мумійо. Це засіб суттєво зменшує розмір розтяжок, знижує інтенсивність їх кольору, а також зменшує рельєф і глибину розтяжок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x