У Черкаському національному обирали найталановитіших

У Черкаському національному обирали найталановитіших

25 квітня в ЧНУ імені Богдана Хмельницького обирали найталановитішу молодь. Студенти подали на участь у фестивалі 80 заявок. Компетентне журі у складі: Лідія Зайнчківська, народна артистки України, лауреат всеукраїнського та міжнародного конкурсу, заступник начальника відділу виховної роботи з мистецького напряму; Юлія Нечипоренко, голова студентської ради університету, секретар журі; Людмила Солодка, начальника відділу виховної роботи; Сніжана Лисенко-Заїка, начальник відділу інформації та зв\’язків з громадськістю; Олександр Дубина, фронтмен гурту «Сонце в кишені»; Ганна Клименко-Синьоок, заступник директора з виховної роботи ННІ української філології та соціальних комунікацій; Сергій Захарчун, балетмейстер-репетитор народного ансамблю танцю «Черкащанка»; Юрій Тулуман, викладач-методист по класу вокалу Черкаського музичного училища імені С. С. Гулака-Артемовського обрало 38 конкурсантів для участі в другому турі «Студентської весни». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Солісти та ансамблі показали високу мистецьку майстерність та підготовку до концерту. Перемогу та диплом першого ступеня в жанрі вокал здобула Анна Лисенко, студентка психологічного факультету з піснею «Criminal». Друге місце посіли тріо Олега Шаповала, Віталія Шаповала, Антона Данченко, представників ФОТІУС. Третім в жанрі вокал став гурт «Серця трьох» у складі студенток ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва Мар\’ї Бровченко, Дарини Ткач, Юлії Олексієнко, Анжели Павленко, Валентини Бондаренко, Вікторії Хандюк, Тетяни Заїки, Олени Макаренко, Ольги Білохи та Юлії Володько.

Перше місце в хореографії розділили відразу два учасники Яна Ткачова, студентка ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, і дует студентів психологічного факультету Юрія Руденко та Олександри Добрянської. «Срібло» в цій номінації здобули студенти ННІ економіки і права Марія Середа та Артем Іщенко, «бронзу» отримав колектив студенток ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Рити Добровольської, Діани Добровольської, Стефанії Рудник.

В інструментальному жанрі диплом першого ступеня завоювала студентка ННІ природничих наук Галина Бойко з авторською композицією на фортепіано. Друге місце посів Ян Бацман, студент ННІ інформаційних та освітніх технологій. Студенти ННІ історії і філософії Валерій Гуков і Роман Вишемірський стали третіми.

У Черкаському національному обирали найталановитіших

Цьогорічний фестиваль не зміг у трьох жанрах вмістити все розмаїття студентських талантів, тому окремі номінації були присуджені в оригінальному жанрі.

«Акробатичний етюд» студентів ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Станіслава Павленко, Єлизавети Смолової, Катерини Смолової підкорив членів журі й отримав «золото» фестивалю. Диплом другого ступеня отримала Анастасія Бринько, студентка ННІ іноземних мов. Студенти ННЦ «Інститут міжнародної освіти» Cарфо Квасі / Sarfo Kwasi , Енеже Чігозі Франціс / Eneje Chigozie Francis, Асамоах Джефтхах Кванс /Asamoah Jephtah Quansah, Раімі Абдул Акім / Raimi Abdoul Akim стали третіми. Вірш В. Сосюри «Люблю весну» в їхньому виконанні сподобався усім присутнім.

Особливий приз гран-прі, який цього року визначали глядачі, здобув Абоаджі Самуель студент ННЦ «Інститут міжнародної освіти». Його танець в стилі «elektrodance» під пісню співачки Альоша «Калина» підкорив публіку.

Приз глядацьких симпатій завоював Руслан Дзюба, студент ННІ природничих наук. Дует «DoubleLucky» Руслана Билина та Ольги Майбороди виконав власний кавер на пісню «ТРОЛЬ» отримав відзнаку «За волю до перемоги». За оригінальне втілення творчого задуму відзначили гурт «Овертон» у складі Наталії Зінченко (ННІ української філології та соціальних комунікацій), Тетяни Воропай (ННІ іноземних мов), Сергія Палаш (ФОТІУС), Назара Волинця (ННІ економіки і права). Студентка ННІ економіки і права Анна Пономаренко отримала диплом за краще виконання патріотичної пісні. За емоційне наповнення та сценічну майстерність нагородили Анну Петровську, студентку ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Представниці Черкаського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Союз українок», яка стала спонсором університетського фестивалю, обрали своїх фаворитів та нагородили пам’ятними подарунками. Симпатію спонсора здобули Анна Пономаренко Юріївна (ННІ економіки і права) та Дарія Криса (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва).

Спонсорами «Студентської весни» також стали салон краси «ЄВА», кафе «Fika», SPA-Комплекс «СЛОН». Подарунки від них отримали Анжела Куцеконь (ННІ економіки і права), Ольга Шевченко (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва), гурт «Overtone» та Анна Петровська.

Профком Черкаського національного подарував усім конкурсантам квитки до кінотеатру на будь-який фільм.

Усі учасники від Студентської ради ЧНУ отримали солодкі подарунки.

ІІІ мистецький фестиваль «Студентська весна – 2018» зібрав яскраві позитивні емоції. Глядачі отримали естетичне задоволення від перегляду номерів, а учасники конкурсу довели, що в Черкаському національному найталановитіші студенти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x