Сьогодні відбудеться вирішальний матч «Черкаських Мавп»

Сьогодні відбудеться вирішальний матч «Черкаських Мавп»

1 травня, у стінах СК «Будівельник» «Черкаські Мавпи» та «Дніпро» зіграють третій матч фінальної серії Суперліги Парі-Матч. До звітного поєдинку черкащани підходять з двома перемогами в активі, що дає можливість закінчити золоту серію вже у перший травневий день. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У третій грі фінальної серії до трьох перемог Суперліги Парі-Матч наші хлопці зійдуться у двобої з «Дніпром» (рахунок після двох матчів – 2:0). Абсолютно усі квитки на цей матч уже продані через систему онлайн. Таким чином, черкаські уболівальники, які не встигли придбати квиток мають шукати телевізійний сигнал. Це можна зробити через канал OBOZTV. В ефірі цього каналу очікується справжній баскетбольний інтерактив. О 15:30 свою роботу розпочинає баскетбольна студія, експерти якої триматимуть зв’язок з ігровим майданчиком. Аналіз гри буде у перерві, а також після завершення матчу.

Довідково:
«Мавпи» зіграли у Дніпрі два поєдинки 24 та 26 квітня. Спочатку команда Максима Міхельсона виконала своєрідне завдання-мінімум і мінімально здолала господарів у драматичній кінцівці гри 75:76. У другій, не менш драматичній, грі черкащани подвоїли перевагу: 72:76. Таким чином в Черкаси серія переїздить при суттєвій перевазі «Мавп» над суперником.
У першому матчі по 15 очок принесли «Мавпам» Кобець та Конєв, через два дні найрезультативнішими були вже Кольченко (25) та Белфілд (14 очок).

Цікаві факти:

Переможна серія «Мавп» у цьому сезоні вже нараховує 15 матчів. У тому числі у команди 7 поспіль перемог у плей-оф.
Команди втретє в сезоні зіграють у Черкасах. По ходу регулярки тут вони обмінялися перемогами. Загальна статистика ігор між собою у сезоні – 4:2 на користь «Мавп».
На виїзді «Дніпро» в середньому набирає 82,9 очки за гру, у свою чергу «Мавпи» вдома – 90,5.
Найрезультативніший гравець «Дніпра» в плей-оф – Станіслав Тимофеєнко. У нього – 19,6 очка в середньому за гру. У «Мавп» кращий за цим показником Олександр Кольченко – 17 очок.

Коментарі спеціалістів:
Максим Міхельсон, тренер «Черкаський Мавп»:
«У фіналі грають дві атакуючі команди. Хто менше буде пропускати, той буде перемагати. У першій грі ми самі забили менше, ніж зазвичай, але й «Дніпру» не дали набрати їхні очки. У другій грі – нам теж вдалося зупинити атаку суперника. Захист вийде на перший план і в наших домашніх матчах.
На виїзді ми виконали свою задачу-максимум: виграли обидві гри. Тепер ми постараємося закрити серію вдома, але впевнені, що це буде дуже непросто».
Олександр Кольченко, капітан «Черкаський Мавп»:
«Ніхто не хоче розтягувати серію. Ми як команда ставимо перед собою мету вигравати у кожному найближчому матчі. 1 травня буде саме такий матч, у якому ми можемо закінчити серію на свою користь і здобути довгоочікуване чемпіонство для міста і для клуба. Ми зробимо усе можливе, щоб поставити крапку у цій серії у перший день травня.
Ніхто не збирається закидати суперника шапками, не можна навіть припускати думки, що «Дніпро» приїде у Черкаси просто дограти цю серію. Звісно, суперник буде боротися, битися, і нам треба бути готовими до усіх цих моментів. Недооцінки бути не може. Ми проробили дуже важку роботу протягом сезону, щоб зараз розслабитися і, не дай Боже, подовжити серію ще на матч. Ми це виключаємо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x