На Уманщині на одного кишенькового злодія стало менше

На Уманщині на одного кишенькового злодія стало менше

Зловмисника, який заробляв кишеньковими крадіжками, затримано. Його дії кваліфіковані за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася в в УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернувся 52-річний чоловік та повідомив про крадіжку коштів в сумі 200 гривень. Він розповів правоохоронцям, що увечері відпочивав у місцевому кафе. Повернувшись додому, виявив відсутність гаманця з грошима. Коли саме він зник, чоловіку не знав.

Опитавши потерпілого та отримавши усю необхідну інформацію, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Під час проведення оперативних заходів в поле зору правоохоронці потрапив раніше судимий 29-річний місцевий житель. Як з’ясували оперативники, підозрюваний того дня також відпочивав в тому самому кафе де був і потерпілий. Крім того, чоловіки разом випивали.

Підозрюваного запросили до міськвідділу для дачі показів. В розмові з правоохоронцями, зловмисник у всьому зізнався. Він розповів, що ніде не працює та заробляє на життя крадіжками. Кожного дня біля кафе вираховує жертву. Знайомиться з нею, входить в довіру та пропонує випити, а потім непомітно викрадає їхнє майно.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність його до вчинення схожих кримінальних правопорушень на території міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x