Автолюбителів запрошують на цікавий квест

Автолюбителів запрошують на цікавий квест

«Скарби гетьмана» – під такою назвою 26 травня на Чигиринщині відбудеться автоквест. Його організаторами виступив автомобільний клуб «Черкаси» спільно з командою Всеукраїнського фестивалю VIRA FEST. Тож і проходитиме квест у перший день фестивалю, інформують у прес-службі автоклубу.

30 команд поїдуть Чигиринщиною у пошуках гетьманського скарбу. Та щоб його знайти кожній команді доведеться виконувати різні завдання, прокладати маршрути та читати карту. Організатори зазначають, що постать Богдана Хмельницького була оповита ореолом таємничості, тож і автоквестерам доведеться розгадувати чимало загадок. І лише найспритніші зможуть знайти ретельно схований скарб.

– Років із десять тому у Черкасах часто відбувалисярізноманітні автоквести. Тепер завдяки фестивалю VIRA FEST ми відроджуємо цю традицію й організовуємо автоквест на території Чигиринського району, – розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Команди побувають не лише в туристичних місцинах, а й на таких локаціях, про які навіть не здогадувались і не чули. Тому всім учасникам автоквесту гарантуємо позитивні та незабутні враження.

Організатори додають, що кількість учасників у кожній команді може бути різною. Але обов’язково до машини потрібно покласти лопату, адже не виключено, що легендарний скарб доведеться відкопувати.

Реєстрація на автоквест «Скарби гетьмана» здійснюється за посиланням
https://bit.ly/2FEMCtU

Триває реєстрація до 20 травня.

Детальніше за телефоном (067)470-46-51 (Андрій Яроменко)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x