На Черкащині відбулася обласна спартакіада серед вихованців інтернатних закладів освіти

Днями в місті Черкаси відбулися легкоатлетичні змагання за програмою Спартакіади серед вихованців інтернатних закладів освіти Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту відділення Національного олімпійського комітету Черкаської області. Приймала захід спортивна база комунального підприємства «Центральний стадіон». Привітати учасників спартакіади завітали гості: начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна, відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста та начальник відділу ювенальної провенції ГУНП в Черкаській області , які побажали всім учасникам вдалих виступів та перемоги.
У спартакіаді взяли участь 50 вихованців інтернатних закладів, які представляли 12 команд. Змагання відбувалися у двох групах серед хлопців та дівчат, які визначали кращих у бігу на 60 та 200 метрів, стрибках у довжину, естафеті 4 чоловіки по 100 метрів.
За результатами змагань переможцями та призерами спартакіади стали:
І група:
І – Михайлівська спеціальна ЗОШ-інтернат;
ІІ – Вільшанська спеціальна ЗОШ-інтернат,
ІІІ – Корсунь-Шевченківський НРЦ «Надія».

ІІ група:
І – Звенигородська ЗОШ-інтернат – спортивний ліцей,
ІІ – Шевченківська спеціалізована ЗОШ-інтернат,
ІІІ – Монастирищенська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю «Обдарованість».
Чемпіони та призери Спартакіади нагороджені дипломами відповідних ступенів, пам’ятними подарунками від відділення НОК України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x