У Драбові рятувальники провели профілактичний рейд серед місцевих жителів

У Драбові рятувальники провели профілактичний рейд серед місцевих жителів

Третього травня співробітники Драбівського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області здійснили черговий профілактичний рейд серед місцевих жителів. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Метою профілактичного відпрацювання було нагадати громадянами правила пожежної безпеки у весняно-літній період. Зокрема, спілкуючись із жителями селища, рятувальники наголосили на забороні випалювання сухої рослинності на території приватних домоволодінь, адже за умов спекотної погоди вогонь швидко поширюється і може знищити житлові будинки та надвірні споруди, які знаходяться поруч.
Також співробітники ДСНС звернули увагу людей на правилах безпечного відпочинку на природі, зауваживши, що ідучи до лісу чи парку, краще утриматися від розведення багаття, адже наразі в області переважає високий рівень пожежної небезпеки. Проте, коли ви вже вирішили розвести вогонь, ні в якому разі не залишати його без нагляду та, покидаючи місце відпочинку переконатися, що багаття загашено.
Під час рейду фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили місцевим жителям листівки з правилами пожежної безпеки у весняно-літній пожежонебезпечний період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x