У Черкасах привітали чемпіонів

У Черкасах привітали  чемпіонів

У четвер 3-го травня в місті Черкаси відбулося свято «Черкаські Мавпи» – чемпіони України». Свято відбувалося на честь перемоги «Черкаських Мавп» у 27-му чемпіонаті України з баскетболу Супер-Ліги Паріматч. Нагадуємо, що у фінальній серії «Мавпи» обіграли БК «Дніпро» з рахунком 3-0.А загалом здобули 17 перемог поспіль, 8 з яких в плей-офф! Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби»

Дійство розпочалося з прибуття гравців на площу. Спортсмени, тренерський штаб, адміністрація та інші працівники команди змогли пройтись по червоній доріжці і продемонструвати всім завітний чемпіонський кубок та отримати гучні вітання вболівальників. Також команду привітали почесні гості.

– Вітаю всю черкаську родину з перемогою! Я думаю для історії Черкас це велика перемога. Це спільна перемога міста Черкас, гравців та тренерського штабу, – зауважив голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко. – Також він подякував вболівальникам: – Безумовно ми не здобули б такузначну перемогу без запальної підримки наших вболівальників».

Юрій Ткаченко нагородив команду вперше в історії Черкас відзнакою «Гордість Черкащини». Також, від Черкаської міської ради «Черкаські Мавпи» отримали подарунковий сертифікат на 26,000 гривень на покупку нового радіомікрофона.

– Вітаю чемпіонів, вітаю черкаську громаду з цим успішним «золотим» завершенням сезону, – привітав команду і міський голова Анатолій Бондаренко. – «Черкаські Мавпи» дійсно показали,що Черкаси – це столиця українського баскетболу. Сподіваюсь, що така висока планка, яку команда підняла в цьому сезоні, буде досягнута й у наступному».

За значні досягнення та популяризацію баскетболу на Черкащині кожен представник команди отримав почесну іменну подяку від міського голови.

Отже, жителі Черкас мали чудову можливість зблизитися з командою та відсвяткувати з нею цю велику для міста та всієї області перемогу. Мешканці міста мали нагоду розважити себе, подивившись різноманітні хореографічні та пісенні номери. Також отримали пам’ятні подарунки ті гості, які змогли відповісти правильно на питання вікторини, яка стосувалася гравців, самої команди та її історії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x