Цікаві події, що чекають черкащан уже цими вихідними

Цікаві події, що чекають черкащан уже цими вихідними

Через швидкий ритм життя і постійну роботу більшості людей необхідний відпочинок. Без нових емоцій, вражень, знайомств – втрачається смак життя. Тому, щоб провести вихідні із користю, ми пропонуємо вам невеличкий перелік заходів, які можна відвідати – від культурних виставок до нічних вечірок у клубах Черкас.

17 березня

Поціновувачам інсценізованого мистецтва «Нова Доба» рекомендує відвідати Черкаський академічний театр ляльок і переглянути виставу «Про примхливу гусінь і доброго черв’яка».
Спектакль гострольного Запорізького театру можна подивитися 17‒18 березня.
Адреса: вул. Небесної Сотні, 4.

Якщо вам цікаво робити щось власноруч, то майстер-клас «Виготовлення прикрас за давньоруськими технологіям», що відбудеться в Черкаському обласному краєзнавчому музеї вас точно зацікавить! Прикраси виготовлятимуть із дроту з урахуванням традиції давньоруського золотарства та сучасної техніки «Wire Wrap» («обмотування дроту»). Під час заходу організатори демонструватимуть реконструкції стародавніх ювелірних прикрас. Початок о 14-тій.
Вартість: 50 грн.

Якщо ви любите слідкувати за культурними змінами в своєму місті, ознайомлюватися з роботами нових художників, письменників, то вам буде цікаво дізнатися про експозиції, які тривають в Черкасах.

У Черкаському художньому музеї ви можете відвідати:
Експозиція Ольги Краснодимської «Я відчуваю» триватиме до 31 березня. Виставка представлена дванадцятьма акварельними жіночими портретами, які порушують загальну тему – ментальний зв’язок жінки з кішкою.
Обласна виставка образотворчого мистецтва шкіл естетичного виховання області до 204-ї річниці з Дня народження Тараса Шевченка триватиме до 23 березня.
Також можна побачити цікаві екземпляри робіт художньої різьби по яєчній шкарлупі Галини Поліщук. Виставка триває до 15 квітня.
Також запрошуємо вас на авторську екскурсію «Візуалізація історії України 1920-1930-х років у творах Іллі Єфроїмсона». Екскурсію проводитиме старший науковий співробітник музею Марина Бугеря з нагоди 105-ї річниці від Дня народження талановитого художника.
Вартість квитка – 10 грн.
На виставці Сергія Пущенкова «Портрети добровольців на війні» презентовано 110 портретів воїнів створених з натури у період Вітчизняної національно-визвольної війни з російськими окупантами.
Приходьте і відкрийте для себе художній світ!
Адреса: вул. Хрещатик, 259.

У музеї «Кобзаря» Т. Г. Шевченка відбудеться виставка робіт митця «Шевченко – художик». Експозиція триває до 31 березня.
Адреса: вулиця Байди Вишневецького, 37.

Якщо вдома у вас є маленька дитина, яка не відходить від пательні, любить експериментувати з їжею, вигадує власні рецепти або просто хоче випробувати свої можливості, то «Школи маленьких кухарів» вас має зацікавити! Майстер-класи з приготування страв відбудеться в «Наше Кафе». Початок о 12-тій.
Вартість: 70 грн.
Адреса: бул. Шевченка, 385.

Черкасці можуть відвідати Всеукраїнський вокальний конкурс «Bravo sound», який відбудеться 17-18 березня в Центрі дитячої та юної творчості.
Адреса: вулиця Смілянська, 33.

У Палаці культури «Дружба народів» гратиме симфонічний оркестр «Lords of the Sound». Більше 60 музикантів (симфонічний оркестр та хор), спецефекти та грандіозна музика супергероїв поєднаються в єдиній шоу-програмі: Marvel vs. DC Comics.
Адреса: бульвар Шевченка, 249.

Якщо вам подобається жива музика, тепла атмосфера, то завітайте цієї суботи до «KIM BAR», де окрім смачних страв ви зможете насолодитися співом черкаської вокалісти Валерії Рудяки.

День Святого Патрика пропонуємо вам відсвяткувати на вечірці в ресторан-клубі «Green Party» у «Reflection», яка розпочнеться о дев’ятій вечора або «St Patrick\’s Day» у барі, клубі «111 club».

18 березня

У неділю черкасці можуть відвідати авторську екскурсію з музикою «Мандрівка старими Черкасами» Сергія Ганницького. Захід проводиться в залах Черкаського обласного краєзнавчого музею.
Ви матимете змогу почути розповідь про виникнення міста Черкаси, походження його назви, архітектуру та назви вулиць. На екскурсії будуть представлені унікальні експонати пов\’язані з українським козацтвом та містом Черкаси.
Попередньо потрібно записатися за тел.: (097) 098 36 76 та 36-12-35.
Вартість авторської екскурсії: дорослі ‒ 50 грн, діти 30 грн.

Гарна новина для меломанів! До Черкас приїздить український музичний інді-гурт «Один в каное», який презентує свій новий альбом. Концерт відбудеться в міському Будинку культури ім. Івана Кулика.
Сучасний склад колективу творять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та сесійний барабанщик Ігор Дзіковський.

Прихильникам гумору «Нова Доба» пропонує сходити на концерт «Ліги Сміху». Ви зможете не тільки посміятися з жартів коміків, а й побачити улюблені команди проекту, а саме переможців сезону 2017:
«Загорецька Людмила Степанівна» м.Львів ‒ Чемпіони сезону.
«Стоянівка» Молдова ‒ Чемпіони сезону
«Луганська Збірна» ‒ Володарі Літнього Кубка Ліги Сміху
Концерт відбудеться в ПК «Дружба народів» за адресою бул. Шевченка, 249

Якщо ви не любите масовість, вам імпонує спокійна тепла атмосфера, то пропонуємо вам заглянути в кафе «SerVant» і прослухати живу музику в стилі «lounge».

Музично-розважальну програму від резидента клубу «DJ NAZAR» можна почути в ресторан-клубі у «Reflection». Ви зможете скуштувати смачні страви і міцні напої, а також пограти у більярд.

У «KIM BAR» відбудеться презентація коктелю «Яков Бернеръ» та журналу «Barout» (першого українського онлайн-журналу про коктельну культуру та барну індустрію. Також із гостей очікується Юрко Солов’я, київського бармена, який привезе із собою спеціальне guest-меню.

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x