На Черкащині копи виявили 10 несправних маршруток, що здійснювали перевезення

На Черкащині копи виявили 10 несправних маршруток, що здійснювали перевезення

За два тижні поліцейські перевірили на Черкащині 449 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, серед них 44, що здійснюють перевезення організованих груп дітей. Технічно несправними виявилися 10 автобусів.Повідомляють у прес-службі ГУ Нацполіції в Черкаській області.
На сьогодні складено 87 адміністративних матеріалів. Майже половина з них – 42 – за відхилення від визначеного маршруту. Задокументовано сім порушень правил зупинки під час здійснення посадки та висадки пасажирів, 17 фактів перевезення пасажирів понад встановлену кількість, вісім порушень вимог дорожніх знаків.

Нагадаємо, на Черкащині з 20 квітня триває операція \”Перевізник\”. Правоохоронці перевіряють перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння пасажирів. Також, буде проводитись перевірка зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x