Черкащанин зберігав понад 4 000 боєприпасів

Черкащанин зберігав понад 4 000 боєприпасів

Звенигородською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя Звенигородського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби прокуратури Черкаської області.

Установлено, що зловмисник незаконно придбав бойові припаси для нарізної вогнепальної зброї в загальній кількості понад 4 500 штук, 30 пострілів до гранатометів, 5 корпусів гранат, а також інші бойові припаси й вибухові пристрої, які без передбаченого законом дозволу зберігав у гаражі на території власного будинковолодіння.

Неспростовні докази вини обвинуваченого у скоєному злочині доведено в суді прокурором Звенигородської місцевої прокуратури, завдяки принциповій позиції якого вироком Звенигородського районного суду чоловіка визнано винним за ч. 1 ст 263 КК України та засуджено до 3 років позбавлення волі.

На цей час вирок суду не вступив у законну силу та вивчається прокуратурою на предмет його законності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x