Уманські студенти перетворювали відходи у мистецтво

Уманські студенти перетворювали відходи у мистецтво

4 травня у вестибюлі навчального корпусу №1 УДПУ відбулась третя екологічна виставка-ярмарок аматорських картин «Перетворимо відходи у мистецтво». Організаторами заходу виступили співробітники науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» (модератори – доцент Ганна Гончаренко та професор Світлана Совгіра). Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби УДПУ.

Кожна картина, представлена на виставці, відзначалася оригінальністю ідей та новизною. А розмаїття кольорів, матеріалів і технік просто вражало. Студенти ІІ-ІV курсів природничо-географічного факультету, які є авторами робіт, продемонстрували, яким чином можна використати вторинну сировину, а часто відходи і непотріб для створення цікавих творчих робіт. В якості матеріалів майбутні екологи використали бісер, нитки, тканину, відходи деревообробки, продукти харчування, природні матеріали, побутові відходи тощо.

Виставку із цікавістю переглянули ректор Олександр Безлюдний, голова Наглядової ради УДПУ Василь Костицький, перший проректор Андрій Гедзик та голова профкому Валентин Хитрук, проректори, декани факультетів та директор інституту, представники професорсько-викладацького складу, студенти, учні загальноосвітньої школи №1.

Усі бажаючі могли придбати роботи, що припали до душі. Гроші, виручені організаторами акції від продажу картин, спрямовані на благодійність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x