Податківці дали фальсифікаторам дві доби на здачу

Податківці дали фальсифікаторам дві доби на здачу

В.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць звернувся до підприємців регіону з пропозицією самостійно вилучити протягом двох діб з обігу фальсифіковані алкогольні напої (горілку та ін. спиртовмісні напої) та тютюнові вироби. Таких добровольців не будуть притягувати до адміністративної відповідальності. Про це «Нова доба» дізналася від власного кореспондента.

– Я пропоную усім підприємцям, які продають алкоголь та тютюн в обласному центрі, в кожному районі нашої області, на усіх ринках, у всіх закладах громадського харчування добровільно вилучити з обігу фальсифікат і здати для подальшої утилізації. Я звертаюсь до здорового глузду і совісті кожного, кого стосується ця тема. Водночас запевняю вас – протягом тижня ми звільнимо обласний ринок підакцизних товарів від фальсифікату. Це питання на часі. Це вимога громадськості, – заявив В.Коломієць.

Водночас небайдужим підприємцям, громадським організаціям та громадянам пропонується інформувати Головне управління Міндоходів у Черкаській області про торгівлю алкогольним та тютюновим фальсифікатом на території області за номером 63-06-96. А з будь – яких проблемних питань слід звертатись за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x