Гройсман: «Отруту у черкаській школі розпилили локально»

Гройсман: «Отруту у черкаській школі розпилили локально»

Щойно Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів коротку прес-конференцію для черкаських ЗМІ, під час якої поділився своєю версією того, що трапилося сьогодні у Черкаській ЗОШ № 8. За словами пана Володимира, найвірогіднішою є версія про локальне розпилення отруйної речовини під час заходу. Він пообіцяв, що цим займеться слідство і вчені із найкращих київських лабораторій. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Ні на місці, ні у воді, ні в повітрі ніяких речовин шкідливих не виявлено. Тому ми схиляємося до думки, що це було розпилено в момент проведення заходу. Все інше буде робити слідство, лабораторії, також певні дослідження будуть робитися в найкращих лабораторіях Києва, – зазначив Гройсман. – Треба сказати, що стан дітей покращується, Зі слів лікарів, з якими я спілкувався, ситуація повністю знаходиться під контролем, і зараз служби працюють над виясненням питання, що ж відбулось.

За його словами, ніяких випадків додаткових по інших закладах у Черкасах немає. Прем’єр також спростував припущення щодо розливу ртуті і аварію у військовій частині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x