До Свята Перемоги ветерани отримали подарунки від народного депутата

До Свята Перемоги ветерани отримали подарунки від народного депутата

День Перемоги – це особливе свято для кожного жителя нашої області. 8 та 9 травня ми згадуємо загиблих та вітаємо ветеранів, дітей війни, всіх, кого обпалив вогонь Другої світової війни. Нинішнього року, як і багато років поспіль, за ініціативи народного депутата Геннадія Борисовича Бобова, у ці святкові дні в шести районах області вітання отримували всі причетні до цього великого свята. Святкові подарунки та привітання до Дня Перемоги надійшли всім ветеранам 196 виборчого округу.

Окрема увага – ветеранським організаціям Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Катеринопільського, Шполянського, Тальнівського та Канівського районів. За сприяння народного обранця була надана підтримка у проведенні передсвяткових «вогників» і надана матеріально-технічна допомога для посилення ефективності роботи зі збереження історичної пам’яті. Корсунь-Шевченківська організація отримала для своєї роботи цифровий фотоапарат, Городищенська та Шполянська − ноутбуки, Катеринопільська – багатофункціональний офісний пристрій, Канівська – меблі, Тальнівська − телевізор.

«Більшість із ветеранів та дітей війни вже втратили здоров’я і потребують сторонньої допомоги. Багатьох спіткала одинокість, незаможна старість. Саме тому ми часто звертаємося по допомогу до Геннадія Борисовича. Нас чують, розуміють і завжди вчасно допомагають. Люди поважного віку захоплюються доб­ротою народного депутата. Вони вдячні Вам, Геннадію Борисовичу, за високий рівень людяності. Ви даруєте нам не просто матеріальні цінності, а радість та розуміння того, що ми теж комусь потрібні. Тож бажаємо Вам, шановний Геннадію Борисовичу, невичерпної творчої енергії, бадьорості, наснаги та успіхів у Вашій відповідальній роботі, благополуччя, злагоди, миру, міцного здоров’я. Нехай ніколи не зміліє ріка Вашої доброти», − говорить голова Корсунь-Шевченківської районної організації ветеранів України Тамара Степанівна Компанієць.

«Дякуємо Геннадію Борисовичу за постійну підтримку. Ветерани щиро вдячні народному депутату за все, що він для нас робить. Впевнені, що разом ми зробимо все, щоб ветерани щасливо жили в нашій Україні», − говорить голова Городищенської районної організації ветеранів Сергій Васильович Каюкін.
«У здійсненні статутної діяльності нашої організації ми постійно відчуваємо допомогу і підтримку від Вас − нашого народного обранця. Кожного року Ви допомагаєте нам у тому, в чому ми маємо найбільшу потребу. Районна Рада ветеранів війни та праці щиро вдячні Вам, шановний Геннадію Борисовичу, за турботу й розуміння проблем ветеранів. Допомагаючи ветеранській організації району протягом багатьох років на постійній основі, Ви робите добру справу. Дякуємо Вам! Нехай Господь береже Вас!» − йдеться в листі Шполянської районної Ради ветеранів війни та праці Черкаської області.

«Слова вдячності та поваги висловлюємо нашому народному депутату Геннадію Борисовичу Бобову від імені всіх ветеранів війни та праці за його простоту, людяне ставлення до громадян похилого віку, особливо до ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни, солдатських вдів, – говорить голова Тальнівської районної організації ветеранів війни і праці Василь Васильович Білозор. − Скільки раз доводилось зустрічатися з ветеранами Великої Вітчизняної війни, і завжди мені казали: «Передайте велике спасибі нашому депутату». За вітання з днем народження, за безкоштовну передплату обласного видання – газети «Нова Доба», а найголовніше – за щирі вітання в переддень Дня Перемоги. Завдяки таким активним громадянам як народний депутат Геннадій Борисович Бобов, протягом останніх років значно покращилось матеріальне оснащення районної організації ветеранів, а це придбані канцелярські товари, оргтехніка, офісні меблі, телевізор. Також Геннадій Борисович сприяє культурному розвитку та спілкуванню з ветеранами інших районів, допомагає в організації різноманітних заходів».

«Ветерани Канівщини щиросердно вдячні за надану допомогу і вітають Вас, Геннадію Борисовичу, з Днем Перемоги. Нехай Ваша доброта і щедрість повернеться Вам сторицею. Хай завжди у Ваших задумах буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – тепло і сонячно від людської вдячності. Велике Вам спасибі за постійне клопотання про ветеранів. Сподіваємось і в подальшому на Вашу підтримку і турботу», – говорить голова Канівської районної організації ветеранів Віктор Дмитрович Дорошенко.

«Районна організація дякує Вам, Геннадію Борисовичу, що постійно відкликаєтесь на запити ветеранів щодо розв’язання та вирішення їх проблем. Сподіваємося на подальшу співпрацю і зичимо Вам здоров’я, успіхів у Вашій нелегкій праці на благо українського народу», − говориться в подячному листі, який надійшов на адресу нашої редакції з Катеринополя.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x