У Черкасах з\’явилися незвичні вказівники

У Черкасах з\’явилися незвичні вказівники

Цікаві елементи благоустрою з’явилися у центральній частині Черкас. Тут встановили чотири вказівники напрямку та відстані до об’єктів туристичної інфраструктури. Це відбулося у рамках виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2017-2019 роки. Про це

Елементи благоустрою розмістили за такими адресами:
• по бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Смілянською;
• по бульв. Шевченка біля перехрестя з вул. Святотроїцькою;
• по вул. Хрещатик біля перехрестя з вул. Байди Вишневецького;
• по вул. Хрещатик біля перехрестя з вул. Небесної Сотні.

Вказівники складають собою частину системи міської навігації, цільовим призначенням якої є надання жителям і гостям міста достовірної інформації про місцезнаходження того чи іншого туристичного об’єкту (пам’ятки архітектури та інші об\’єкти загальноміського значення).

У Черкасах з'явилися незвичні вказівники

Навігаційні покажчики встановлені як окремий елемент благоустрою, інформація подана українською та англійською мовами з обох сторін стрілок.

– Такі елементи міської інфраструктури поліпшують естетику міського середовища та формують єдину систему орієнтування для жителів та гостей міста. Вказівники зробили з «чорного» металу черкаські майстри. У планах – встановити ще декілька таких покажчиків, – зазначив начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Черкаської міської ради Андрій Поліщук.

– Міська влада працює над тим, щоб зробити Черкаси містом, привабливим для туристів і комфортним для життя черкасців, – зазначив заступник міського голови Ігор Волошин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x