В Умані серед білого дня вкрали телевізор

В Умані серед білого дня вкрали телевізор

Зловмисник серед білого дня проник до квартири та вкрав телевізор. Майно збув випадковим перехожим. Працівники міліції затримали його та вилучили крадену техніку. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській області

До чергової частини Уманського міського відділу міліції звернулася 39-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Жінка розповіла правоохоронцям, що у вечері прийшла з роботи до дому та побачила, що в кімнаті її квартири знята віконна рама та зник телевізор. Правоохоронці розпочали пошуки зловмисника.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів та перевірки можливих місць збуту вживаної техніки, правоохоронці отримали інформацію, що незнайомий чоловік пропонував телевізор по дешевій ціні. За складеним описом працівники міліції встановили особу зловмисника. Як з’ясувалося, до даного кримінального правопорушення причетний раніше судимий 24-річний непрацюючий житель одного із сіл району. Його було затримано та доставлено до міськвідділу міліції. Зловмисник пояснив, що останнім часом ніде не працює, тому зважився на крадіжку. За допомогою викрутки зняв віконну раму та проник в середину. Швидко виніс телевізор та продав техніку по низькій цині. Отримані кошти потратив на свої потреби.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x