Геннадій Бобов допоміг громаді Канівського району

Геннадій Бобов допоміг громаді Канівського району

Село Беркозівка, що на Канівщині, дуже красиве, чисте й затишне. Воно славиться своїми неймовірними краєвидами. Люди живуть тут чуйні, привітні і добрі. Населений пункт за розміром відносно великий, довжина головного яру, де розташовані будинки – 6 км, ширина – 3 км. Нині в селі нараховується 315 сільських дворів із населенням 466 жителів різних вікових груп. Зокрема, на сьогоднішній день зареєстровано і проживає в населеному пункті 27 дошкільнят і 87 дітей шкільного віку. Проживають тут також і старожили: Євдокія Трохимівна Пісьменко, Марія Кіндратівна Северин, Марія Йосипівна Пасічна, які мають більше 90 років та Марія Йосипівна Шиленко, якій незабаром виповнюється 96 років.

У селі розташоване адміністративне приміщення старостинського округу, фельдшерський пункт, школа, бібліотека та найновіший і найкращий у районі сільський Будинок культури.

Для вирішення багатьох поточних питань в інтересах громадян, селу була потрібна сучасна комп’ютерна техніка. Адже сьогодні представникам місцевого самоврядування необхідно працювати з такими програмами як погосподарський облік, реєстр виборців, реєстр нерухомості, реєстр нотаріальних дій тощо. Оргтехніка сільської ради придбавалася в 2003−2005 роках і стала з часом морально та технічно застарілою.

Про допомогу у придбанні такої техніки ми звернулися до народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова, який за роки співпраці ніколи не відмовляв у необхідній допомозі, завжди з розумінням ставився до проблем людей. У свій час від народного обранця ми отримали мультимедійний проектор, проекційний екран та 2 ноутбуки для Беркозівського НВК, а також медичне обладнання у місцевий фельдшерський пункт.

І цього разу, вже незадовго після звернення, Геннадій Борисович знову допоміг нашій громаді необхідним технічним ресурсом, а саме новеньким ноутбуком. Тож тепер надання послуг громадянам відбуватиметься значно якісніше і швидше.

Дуже приємно, що сьогодні є люди, яким небайдужа доля простих сільських жителів, що хоча б хтось із високопосадовців підтримує нас у тяжкий час. Хочемо висловити свою щиру вдячність за допомогу, і побажати шановному Геннадію Борисовичу поваги від людей, здійснення всіх планів та ідей, міцного здоров’я і терпіння в наш неспокійний час.

Іван Васильович Вощан, в.о. старости Беркозівського старостинського округу Степанецької сільської ради

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x