«Мокро, дико і по-справжньому» – гурт О’Torvald вперше зіграв у Черкасах

«Мокро, дико і по-справжньому» – гурт О’Torvald вперше зіграв у Черкасах

Представники України на «Євробаченні», автори саунд-треків до відомого серіаліті «Київ вдень та вночі», найфестивальніший гурт країни вперше дав повноформатний концерт у нашому місті. Виступ відбувся у рамках масштабного туру на підтримку нового альбому «Бісайди».
Кілька сотень слухачів зібрались у «Салюті» на найспекотніший «сеанс» кінотеатру. На цей концерт до Черкас приїхала й велика кількість фанів з інших міст країни, спільно із містянами під сценою відривались кияни й навіть гості зі Львову. Програма виступу формувалась із нових треків, а також кращих пісень, які увійшли до попередніх платівок «О’Torvald», які не були презентовані в Черкасах раніше.
«Мокро, дико і по-справжньому» – так після концерту висловився фронтмен гурту Женя Галич. Справді, на цьому концерті було все – шалені танці, тексти напам’ять, сотні ліхтарів і посмішок, жарти й щирі емоції.
Організатори зізнаються, що виступ «O’Torvald» займає для них першу позицію з ряду організованих концертів.
– Відпершого дня існуваннякоманди \”Гайда\” ми прагнули до цього концерту, десятки разівспілкувались з менеджментом і щоразузасмучувались, коли різного роду обставини ставали на перешкоді. – поділилась організаторка концерту Анастасія Білецька. -Ніколи в житті не могли собіуявити, щопід час одного зізборів нам подзвонять менеджерка гурту Юляі Женя Галич й перетворятьмрію в такублизькуреальність. Зараз розумію, що до цього варто було йти три роки, щастя переповнює.
Крімдрайвовогомузичного сету, відвідувачів концерту потішило й якісне світлове шоу. Відвідувачка концерту Наталля поділилась враженнями:
– Бачила таке лиш на концертах у київських концерт-холлах і клубах. Такі ефекти додали виступу ще більшої емоційності й надриву. Це був один із кращих концертів, на яких бувала. Дуже круто! Рада за Черкаси, кожен наступний захід стає кращим за попередній. Не можу описати, як класно слухати улюблений гурт в рідному місті, нарешті це трапилось.
Після такого виступу можна відкинути всі сумніви – «O’Torvald» неодмінно повернуться до Черкас. Гайда разом!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x