Мармелад – корисний для здоров’я десерт

Як зазначають лікарі, мармелад містить пектин, що сприяє оздоровленню організму. Ця речовина знижує рівень холестерину, відновлює вуглеводний і ліпідний баланси. Також пектин допомагає боротися із бактеріальними захворюваннями ШКТ і прискорює загоєння ран та опіків. Користь пектину у тому, що він немов пилосос, вбирає у себе все сміття, яке заважає органам повноцінно працювати.

Пектин – природний очисник організму, який сприяє виведенню важких металів (особливо таких, як довгоживучі ізотопи стронцію, цезію, ітрію), побічних продуктів метаболізму, холестерину, анаболіків, жовчних кислот та токсичних компонентів.

Окрім того, користь мармеладу для здоров’я значно більша, ніж від шоколаду, який є також чудовим антидепресантом, але більш калорійним. Перевага мармеладу у його нижчій калорійності.

Вибирайте мармелад правильно – він не має бути яскравого кольору, такий мармелад містить багато барвників. Краще вибирати мармелад кольорів, наближених до натуральних. За структурою він має бути однорідним та з кислуватим присмаком. Будьте обережні – прозорий мармелад є штучним.
Звісно, що захоплюватися цим солодким смаколиком не варто, адже від нього можуть бути і негативні наслідки у вигляді зайвих кілограмів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x