«Парад талантів» Черкаської музичної школи

«Парад талантів» Черкаської музичної школи

Заключним акордом для баяністів та акордеоністів ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка в поточному навчальному році став VІ Міжнародний конкурс вокальної, інструментальної майстерності «Парад талантів», який відбувся 19–22 квітня 2018 р. в м. Дніпро. Це досить серйозний та відповідальний конкурс, який відрізняється від багатьох конкурсів тим, що кожен з учасників представляє оригінальну сучасну музичну школу гри на народних інструментах.

До складу журі увійшли викладачі Дніпропетровської консерваторії ім. М.І. Глінки та відомі діячі культури та мистецтва, провідні фахівці вокальної та інструментальної музики.

Ансамбль баяністів-акордеоністів молодших класів «Зіронька» Черкаської дитячої музичної школи № 1 ім. М. В. Лисенка під керівництвом Лариси Петрівни Андріюк, концертмейстер Владислав Вікторович Желудков зайняли І місце.

Учні классу Любові Миколаївни Козлової також посіли І місце як в дуеті акордеоністів «Каданс»: Армаіс Хачатуров, Артем Хачатуров так і солісти: Максим Жиляєв, Катерина Харченко, Іван Харченко, Армаіс Хачатуров, Артем Хачатуров, Дарія Череп.

Викладачі Л.М. Андріюк та Л.М. Козлова отримали грамоти організаторів конкурсу за високий рівень підготовки конкурсної програми та професійну майстерність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x