Черкащани перемогли на «Іграх Нескорених»

Черкащани перемогли на «Іграх Нескорених»

Чотири «золота», одне «срібло» та три «бронзи» – з такими результатами завершили Національні змагання «Ігри Нескорених-2018» учасники бойових дій Черкащини. Свої заслужені нагороди вибороли четверо черкащан та стали фіналістами відбору до цьогорічної збірної України, говорить заступник очільника області Костянтин Омаргалієв. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

За нагороди бійці змагалися 12-13 травня у Києві. Свою спортивну підготовку вони демонстрували у шести категоріях: легка атлетика, стрільба з лука, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, плавання та велоперегони.

Так, за результатами змагань, Артем Лукашук здобув золоті медалі зі спринту у 100 метрів та зі стрибків у довжину. Віталій Степаненко фінішував із «золотом» з велоспорту та «сріблом» зі штовхання ядра. Денис Фіщук у велогонках на 6 кілометрів здобув золоту медаль, та «бронзу» з плавання на 50 метрів. Олег Толмачев виборов дві бронзові нагороди з веслування на тренажерах на дистанцію 4 хвилини та 1 хвилину.

– Черкащани – у фіналі відбору до національної збірної «Ігор Нескорених», – говорить Костянтин Омаргалієв. – Наші бійці вкотре довели, що вправні не лише на лінії фронту, а й у житті, спорті. Торік, коли Україна вперше брала участь в «Іграх Нескорених», наші воїни задали високу планку. Яку, певен, цьогорічні делегати з гідністю втримають у Сіднеї. До 1 червня у Києві формуватимуть збірну України. До її складу увійде 15 представників. Вірю, що серед них будуть і черкащани.

Відзначимо, призове місце не гарантує потрапляння до команди. Відбираючи фіналістів, комісія враховуватиме декілька критеріїв. Зокрема, здатність працювати у команді, відповідність кваліфікаційним вимогам, результат на Національних Іграх Нескорених та ін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x