У Черкасах обікрали ліфти майже у 30-ти будинках

У Черкасах обікрали ліфти майже у 30-ти будинках

Від початку року невідомі особи викрали на ліфтах, які обслуговує Спеціалізоване ремонтно-будівельне підприємство «Черкасиліфт», обладнання, деталі якого виготовлені з дорогоцінних, кольорових та чорних металів, на загальну суму близько 503 тисячі гривень. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби Черкаської міської ради.

– Ці злочинні дії викликають у мешканців багатоповерхівок численні скарги та незадоволення. А також – звинувачення на адресу працівників нашого підприємства, – нарікає директор підприємства Петро Сороколєт.

Водночас наводить приклад, який трапився на початку травня в житловому будинку по бульв. Шевченка, 409. Там працівниками ліфтової аварійної служби випадково – під час допомоги пасажиру, який застряг у кабіні ліфта, виявили в машинному приміщенні сторонню особу, яка демонтувала ліфтове обладнання.

Своєчасно, повідомивши поліцію, та діючи спільно з ними, вдалося затримати крадія. Ним виявився невідомий, життєдіяльність якого ніколи нічого спільного з експлуатацією та ремонтом ліфтів не мала.

Заяву та викрадені матеріали, як речові докази, передані в слідчий відділ поліції.

Також Петро Сорокалєт наводить перелік будинків, де були здійснені крадіжки ліфтового обладнання.

У Черкасах обікрали ліфти майже у 30-ти будинках

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x