Заступниця голови Драбівської райради взяла участь у всеукраїнській майстерні з медицини

Заступниця голови Драбівської райради взяла участь у всеукраїнській майстерні з медицини

14 травня, заступник голови Драбівської районної ради Тетяна Богославець взяла участь у всеукраїнській фаховій майстерні на тему медицини у Києві. Захід організований для представників районних рад, членів Української асоціації районних та обласних рад. Про це «Нова Доба» дізналася із Драбівської районної ради.

На заході розглянули питання, що стосуються медичної реформи та безпосередньо її реалізації субрегіональним рівнем місцевого самоврядування. Також роз’яснено механізми залучення, використання бюджетної державної підтримки та її розподіл між учасниками.

Велика увага фахової майстерні акцентувалася на роз’яснені нормативно-правових актів, що наразі регулюють відносини у цій сфері.

Загалом, більшість учасників відмітила, що складність впровадження медичних змін, полягає, у першу чергу, в малій інформаційно-роз’яснювальній роботі з боку центральних органів влади. Також було сказано про те, що нове законодавство у багатьох випадках треба доопрацьовувати, адаптувавши його ще краще під реальні умови роботи.

На запитання учасників, крім модераторів, давали відповіді високопосадовці державних органів влади та представник експертного середовища, зокрема В’ячеслав Негода, Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Юрій Ганущак, експерт Асоціації, Директор інституту розвитку території та інші.

Участь у фаховій майстерні взяло більше 110 керівників районних рад зі всієї України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x