«Пісенний оберіг» запрошує!

«Пісенний оберіг» запрошує!

Фестиваль у 2018 році проходитиме у мальовничому місці на березі річки Дніпро – парку відпочинку «Сосновий бір». Фестиваль відкриватиме весняний мюзикл від зразкової студії сучасної музики «Сузір’я». Також на вас чекають цікаві майстер-класи від народних майстрів, вокальний майстер-клас від зірки української музики, та показ моделей сучасного одягу у народному стилі. Українська пісня — це частина нашого життя і вона з нами і в радості, і в смутку, звучить у серці від дитинства до старості.

Засновником фестивалю-конкурсу є: ГО «Творча музична майстерня «Пісенний оберіг», Позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості» м.Черкаси та Зразкова студія сучасної музики «Сузір’я». За підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради (грантовий проект).

Програма фестивалю включає в себе:

– пішу екскурсію, яка відбудеться ввечері першого фестивального дня, орієнтовно о 19,00. Ви прогуляєтеся центром Черкас, послухаєте розповідь про історію міста, зробите фото біля історичних пам’яток у м’яких променях вечірнього сонця;

Екскурсія розрахована на 1,5-2 години, орієнтовна відстань 2-3 км, розповідь буде цікава дітям від 7 років. За необхідності групу може супроводжувати волонтер (у разі, якщо керівнику буде потрібна допомога)

Вартість екскурсії: безкоштовно!

– прогулянка на теплоході по Дніпру розпочнеться о 19,30 у суботу 19 травня. Ви зможете помилуватися вечірніми панорамами Черкас, насолодитися краєвидами Дніпра.

Екскурсія розпочинається і закінчується у річковому порту м. Черкаси. Тривалість орієнтовно 2 години. Під час переміщення групи з готелю у річковий порт та назад до готелю, групу може супроводжувати волонтер (у разі, якщо керівнику буде потрібна допомога).

Вартість екскурсії: 63,00 грн. для дітей від 6-12 років (при собі мати свідоцтво про народження) та 108,00 грн. для дорослих.

Прохання реєструватися за телефоном 067 264 34 63 Шиманівський Володимир Петрович або пишіть на електронну пошту oberigfolkfest@ukr.net. Обов’язково вкажіть контактну особу, її мобільний телефон, яку екскурсію обрали, кількість осіб.
Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної пісні «Пісенний оберіг» запрошує учасників та глядачів 19 – 20 травня 2018 року в м. Черкаси, Сосновий бір.

Дата: 19 – 20 травня 2018 року
Місце: м. Черкаси, Сосновий бір

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x