У Смілі громадяни вимагають перерахунку за воду

У Смілі громадяни вимагають перерахунку за воду

На останньому засіданні міськвиконкому у Смілі розглядали питання про роботу водоканалу. Жителі міста, які прийшли на засідання, почали скаржитись на неналежну якість подачі води та порушення умов договору. Адже сміляни укладали з КП «ВодГео» договір про цілодобову подачу води, а по факту отримують воду за графіком. Директор КП «ВодГео» Олександр Коваленко пояснив, що всім, хто звернеться у водоканал, перерахують тарифи. Пише Smila-ua.

За міських жителів заступились члени міськвиконкому. Олег Трушкевич сказав: «У Смілі більше трьох тисяч абонентів не мають лічильників. Їм водоканал подає воду за графіком, тож вони мають право на перерахунок тарифу. Але це буде неправильно, що всі 3 тисячі абонентів повинні їхати на офіс у КП «ВодГео» за перерахунком. Бо хтось прийде, а хтось – ні, це буде несправедливо. Водоканал може використати незнання деяких людей і залишити собі кошти. Оскільки це КП порушує умови угоди, тому воно й повинне компенсувати людям витрати. Тож треба, щоб виконком зобов’язав водоканал перерахувати жителям тарифи».
Ілля Слободяник доповнив, що перерахувати вартість води мають і тим смілянам, у яких є лічильники. Згідно з договором, воду мають постачати цілодобово. Людям набридло, що неможна помитись при потребі, випрати свої речі… Постійно потрібно підлаштовуватись під графік, який не для всіх є зручним.
Також члени виконкому внесли пропозицію, щоб у КП «ВодГео» на період, коли відключена вода, власними силами забезпечували населення водою, організовували підвіз води.
Як це буде робити підприємство, у якого й так не вистачає коштів, – це не обговорювалось.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x