ІІ Міжнародний фестиваль «Музичні імпрези України»

ІІ Міжнародний фестиваль «Музичні імпрези України»

Стартував ІІ Міжнародний фестиваль академічної музики «Музичні імпрези України» в місті Черкаси. Фестиваль розпочався ІІ-м інтернет-конкурсом юних композиторів «Junior Impreza». Почесним членом журі Конкурсу є всесвітньо відомий композитор Станкович Євген Федорович.

Організатором фестивалю виступає Національна спілка композиторів України та проходить за інформаційним сприянням Міністерства культури України. Фінансова підтримка фестивалю відбувається за рахунок творчої інтелігенції України, Канади, Мексики та спонсорської підтримки.

Також серед інших заходів, запланованих оргкомітетом фестивалю у новому сезоні 2018 року:

30 травня – Черкаське музичне училище ім. С.С. Гулака-Артемовського, органна зала, вул. Байди Вишневецького, 6 – Концерт, присвячений творчій спадщині та пам’яті видатного композитора шістдесятника, педагога Винокура Олександра Григоровича (м. Черкаси);
11-15 червня – с.Хрещатик, Черкаського району, вул. Побережна 63а, на березі річки Рось – Літній музичний табір «Sumer impreza jam camp», який є новим музично-освітянським проектом фестивалю «Музичні імпрези України» для широкої аудиторії, спрямований на знайомство та практику в різних синтезах мистецтва та стильових напрямках, жанрах, традиціях в формі імпровізацій, лекцій-бесід, майстер-класів, концертів, музичних перформансів в поєднанні з активним відпочинком. 13 червня – Концерт всесвітньо відомого інтернаціонального колективу «Діма Горелік ЗO», артисти якого представляють 3 країни: Ізраїль, США, Угорщина.
23 (30) червня – Площа за ОДА. Концерт-open-air «Мелодії фонтану», формат якого став вже традиційно-знаковим для фестивалю та мальовничого міста – Черкас;
липень-серпень – «Дніпрова прогулянка» мистецький проект open-air на теплоході на річці Дніпро.

Фестиваль об’єднає симфонічні, камерні, хорові концерти, музично-театральні, сценічно- поетичні дійства, освітньо-музичні проекти для дітей та юнацтва, науково-популярні проекти, майстер-класи та тренінги від провідних українських та зарубіжних митців та педагогів, прес-конференції, круглі столи тощо.

Щиро запрошуємо!

Дата: 16 травня – 30 червня 2018

Ціна – безкоштовно

ІІ Міжнародний фестиваль «Музичні імпрези України»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x